Trier Gruppen tilbyder rengøring, vinduespolering og ejendomsservice på hele Sjælland.

Virksomheden er stiftet af Daniel Trier med et entydigt mål om at levere en høj, ensartet kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores forretningsfilosofi er, at vi vil drive en professionel rengøringsvirksomhed, som bygger på fagligt dygtige medarbejdere, der hver dag levere kvalitets arbejde.
Trier Gruppen har sin berettigelse i markedet af én vigtig årsag. Vi vil gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Dette gør vi ved at prioriterer dialogen med kunden højt således at vi altid har en klar forventningsafstemning, uanset om det drejer sig om rengøring, vinduespolering eller ejendomsservice.

Vi er ærlige, nytænkende og vores servicekoncept er blevet finpudset igennem årene og vi vil fortætte med at udvikle os som servicevirksomhed til gavn for vores kunder. Det er vigtigt for os med lange kunderelationer og vi er klar over at dette kun opnås hvis vi altid overholder vores aftaler og levere det vi lover. Det er menneskeligt at fejle, men hos Trier Gruppen gør vi noget ved det. Derfor kvalitetssikre og optimere vi løbende vores processer, så vi altid kan leve op til den høje ensartede kvalitet vi lover.

SÅDAN GØR VI

1. BESØGER DIG

Vi aftaler et møde og kommer og besøger dig. Her kigger vi sammen på lokaliteterne, får forventningsafstemt og afdækket dine behov.

2. SENDER DIG ET TILBUD

Med udgangspunkt i vores møde udarbejder vi et tilbud og en arbejdsplan.

3. FÅR DIN ACCEPT

Hvis du er tilfreds med tilbuddet, giver du din accept.
Er der tilføjelser, rettelser eller spørgsmål til tilbuddet klarer vi selvfølgelig det.

4. IGANGSÆTTER SAMARBEJDET

Vi igangsætter driften ud fra samarbejdsaftalen og oplære vores medarbejdere i arbejdsplan og procedure.

5. KVALITETSKONTROL

Vores inspektør vil jævnligt lave kontrolbesøg for at sikre den høje kvalitet.

Vores mål er at være din foretrukne samarbejdspartner for levering af serviceydelser.

Medarbejderne hos Trier gruppen oplæres efter vores uddannelses procedure, så de altid lever op til vores kunders forventninger og ikke mindst vores egne. Vi ved at vores vigtigste drivkraft er vores medarbejdere og derfor tager vi os godt af dem – vores filosofi er at glade og motiverede medarbejdere, der kan lide at gå på arbejde, skaber glade og tilfredse kunder.

Vores værdier

Virksomhedens drives ud fra vores værdier, som betyder at vi er punktlige, altid levere høj kvalitet og sørger for vores kunder, vores medarbejdere, og miljøet. Det er vigtigt for os med ærlighed og fuld gennemsigtighed i samarbejdet.

Vi vil levere fantastisk service og høj kvalitet til gode priser.

Vores Vision

Vi levere rengøring og vinduespolering af høj, ensartet kvalitet til konkurrencedygtige priser, der skaber værdi for vores kunder, deres medarbejder og gæster.

Vores Mission

Vi leverer branchens bedste løsninger.
Vi skaber værdi og gør en forskel.
Vi vil gøre hverdagen lettere for vores kunder.

Vores Værdier

Vi er professionelle
Vi er troværdige
Vi er nærværende
Vi er miljøvenlige

En del af nærmiljøet

Trier Gruppen tager del i at støtte lokalsporten ved at være sponser i bl.a. Karlslunde if fodbold og Karlslunde idræts forening.

Derfor skal vi være din nye samarbejdspartner

Vi har forståelse for branchen og prioriterer indblikket i vores kunders behov og vi ved at gode relationer skaber tillid

Vi levere professionel rengøring med vores motiverede medarbejdere

Vi skaber synlige resultater med vores stærke kompetencer

Vi opretholder den høje kvalitet